GROEPSGROOTTE

Groepen zijn nooit groter dan 4 personen.
Daarmee garanderen we deelnemers voldoende aandacht voor iedere persoon.

PROFESSIONALS/GOLFLERAREN

We hebben door heel Nederland de beste golf professionals bereid gevonden om mee te werken aan dit concept. Ze zijn er bij alle onderdelen van de cursus altijd bij.

GOLFLES

U krijgt 6×2 uur les. U leert dan putten, chippen, pitchen, bunkerschot en het spelen met ijzers. Maar u leert ook leuke oefeningen voor als u zelfstandig gaat oefenen.
De eerste afspraak maken wij op basis van uw wensen. De rest van de cursus plant u zelf met uw golf professional in aan het einde van de eerste les.
We raden u aan om dit niet meer dan 1x per week in te plannen. Dit in verband met de trainingen.

GOLFTRAINING

Er worden per groep 5 regionale trainingen opgezet, waarbij ook steeds een golf professional aanwezig is. Deze geeft u tips bij het oefenen. Hier zijn de groepen wat groter dan 4 personen omdat verschillende groepen hier samen komen trainen. En dat is weer leuk om andere golfers te ontmoeten!

BAANLES

U gaat 3 maal 9 holes spelen onder begeleiding van de golf professional. U leert hierbij diverse spelvormen, bewegen in de baan en natuurlijk de praktische toepassing van regels en etiquette.
Bij de laatste spelronde kunt u ook uw score maken om uw handicap 54 te behalen. Iedere ronde van 9 holes duurt ca. 2 uur.

THEORIELES

Theorieavond met aansluitend examen.We gaan er vanuit dat u bij Golf4Holland online de regelexamens zelf ook oefent. En natuurlijk heeft u tijdens de lessen en het spelen ook al de nodige kennis opgedaan van regels en etiquette. Bij deze gelegenheid wordt het allemaal nog een keer met u doorgenomen en kunt u vervolgens het examen afleggen.

NGF REGISTRATIE EN HEEL VEEL KORTING!

De cursus is inclusief lidmaatschap Golf4Holland en registratie NGF.
Als lid van Golf4Holland krijgt u 50% korting op meer dan 100 banen in Nederland en Europa. Ook dit is allemaal inbegrepen in deze cursus!

KOSTEN

Kosten €595,- per deelnemer ALL IN
Schrijf je nu hier in!

 

Ondersteund door:

       

     

 

GOLF FUN FACTOR IS POWERED BY