Zakelijk golfen. Een unieke kans om met (potentiële) relaties in een prachtige omgeving van gedachten te wisselen. En ze veel beter te leren kennen. Want golf geeft een goed inzicht in het karakter en de persoonlijkheid van uw relaties. Dat geldt andersom natuurlijk ook.

De Golf Fun Factor cursus bereidt u hierop voor. U leert de “do’s en dont’s” van het zakelijk golfen. Zoals waar u op moet letten bij uw relatie. En bij u zelf. Daarmee bent u al meteen een plezier om mee te spelen. Dat levert vervolgafspraken en uitnodigingen op waar u weer nieuwe relaties tegen kunt komen.

U kunt deze cursus natuurlijk ook met uw relaties volgen. We garanderen u dat dat zeer gewaardeerd zal worden. Dat het een ervaring wordt die u nooit zal vergeten.

Investeren in de Golf Fun Factor is een van de beste investeringen die u ooit zult doen!

Klik hier voor meer informatie over de opzet van de cursus

 

Ondersteund door:

       

     

 

GOLF FUN FACTOR IS POWERED BY